padel

Lessen


Word je graag deel van de snelst groeiende sportcommunity in Vlaanderen, of wil je als ervaren speler je techniek perfectioneren? Dan ben je bij onze ChiKi Padel Academy in goede handen. Wij organiseren lessenreeksen en stages voor alle niveaus en leeftijden.

Onze partners

Antwerpen

De padelschool ChiKita, onder leiding van Shana Oyen en Glenn Laureys, is dé referentie in Antwerpen als het aankomt op kwalitatieve lessen. Shana speelt in het nationale team van België en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het geven van lessen. Met een super fijne groep van gecertificeerde trainers, is ChiKita verantwoordelijk voor de lessen van Padel by Tennis Vlaanderen en leiden ze jaarlijks verschillende trainers op.

Gent

Ghent Padel Academy is een academie waar iedereen, jong en oud, van beginner tot zeer gevorderd, de kans krijgt om hun technische en tactische vaardigheden te verbeteren. Ze werken enkel samen met gediplomeerde trainers en ze volgen een duidelijk leerplan. Dynamiek en fun staan centraal bij de trainingen van de padelschool van Nick Braet.

Charleroi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque in nibh et tortor mollis ullamcorper. Praesent vitae molestie risus, vitae varius felis. Praesent laoreet quis est ac volutpat. Praesent cursus mattis volutpat.

Voor beginners

The hype is real! Iedereen padelt, jij binnenkort ook? Geen enkele andere sport zit zó in de lift als padel, het ideale moment dus om je eerste balletjes te slaan. Om je daarin bij te staan, werken wij samen met ChiKita Padel Academy: dé padelschool in België.

Onder begeleiding van licenced coaches leren we beginners de basistechnieken. Tijdens wekelijkse groeps– of privélessen leer je de verschillende basisslagen en de spelregels, zo speel je in geen tijd leuke wedstrijden tegen spelers van gelijkaardig niveau.

Voor gevorderden

Heb je al ervaring als Padelito, maar je wilt je techniek nog wat finetunen? Tijdens onze lessen voor gevorderden breng je je spel naar the next level!

Onder begeleiding van ervaren coaches leer je de geheimen van een perfecte vibora, bajada of chiquita. Chiqui-wat? Je leert het tijdens aangepaste lessenreeksen of tijdens korte maar intense stages. Padel is een beweeglijke sport en is als sport ook zelf constant in beweging. Onze coaches scholen zich voortdurend bij, zo ben je steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kampen en stages

Kids– en tienerkampen

Droomt jouw kind ervan om Padelito te worden? Geen betere manier om de basistechnieken onder de knie te krijgen dan tijdens onze kampen. Padel spelen, vrienden maken en werken aan je techniek was nog nooit zo fijn.

Stages volwassenen

Wil je op korte tijd intensief aan je padelskills werken? Dan is een padelstage misschien iets voor jou! ChiKita organiseert uitdagende avondstages van 3 avonden voor volwassenen!

FAQ

Beginners starten gewoonlijk op niveau P100. Naarmate je vooruitgang boekt, stijgt je level naar P200 of “Intermediate”. Onze lessen zijn er voor spelers tot P1000. Ben je onzeker over je “rank”, vraag je dat gewoon aan je coach!

Nee, bij het reserveren zitten de rackets, ballen en het veldje inbegrepen in de prijs.

De betaling regel je met de coaches van ChiKita en kan dus niet betalen met je prepaid credits. Prepaid credits zijn enkel bestemd voor het goedkoper reserveren van jouw padel court of voetbal veldje.

Bedankt voor
je
vraag!

Wij gaan onmiddellijk aan de slag om een gepast antwoord op je vraag te formuleren. Je kan spoedig een mailtje in je inbox verwachten met de gevraagde info!