Locatie

Kortrijk

GARRINCHA Kortrijk is een ‘state of the art’ urban sports centrum met 9 padel courts (5 indoor en 4 overdekt) met een vrije hoogte van 10m, 20 petanque terreinen (11 indoor), meeting ruimtes en een sportsbar met een zuidgericht terras.

Zin om je in te schrijven voor een padel tornooi? Schrijf je dan in via de eventkalender of scroll helemaal naar beneden. 

GARRINCHA Kortrijk is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. We hebben een grote parking beschikbaar tegenover het sportcentrum.

Dit sportcomplex is gerealiseerd dankzij de steun van Sport Vlaanderen

Kortrijk

9 padel courts

Bij GARRINCHA Kortrijk speel je op de beste indoor padelvelden, beschut tegen weer en wind. Kies zélf wanneer je speelt! De terreinen hebben een vrije hoogte van 10m. De droom van elke padel speler!

20 PETANQUE TERREINEN

Bij GARRINCHA Kortrijk speel je op de beste indoor en overdekte petanque terreinen. Er liggen zelf 5 terreinen in de sportsbar!

Get in touch!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op sociale media en wees op de hoogte van al onze nieuwe evenementen, kortingen, acties en vrije speel momenten!

openingsuren

PLAY ANYTIME! De padel courts zullen bespeelbaar zijn vanaf 06:00 ‘s morgens. Let wel: je kan geen rackets huren wanneer de sportsbar niet geopend is.

 

OPENINGSUREN TERREINEN

Maandag - zondag 06:00 – 00:00

OPENINGSUREN SPORTSBAR

Maandag - zondag 10:00 – 00:00

Feestdagen

Altijd geopend!

The crew

STEVEN

CENTRUMVErANTWOORDELIJKE

Steven koestert een liefde voor horeca en is een organisatorisch genie. Rustig en beheerst maakt hij van GARRINCHA® Kortrijk een goed geoliede machine, samen met de barverantwoordelijke.

MILAN

VERANTWOORDELIJKE HORECA

Milan acht het zijn persoonlijke missie om iedereen zich thuis te doen voelen bij GARRINCHA. Met zijn enthousiasme en liefde voor padel maakt hij van de bar de gezelligste plek van Kortrijk.

Aankomende events