Events for kids

Sportkampen

Speel mee met onze legendarische indoor sportkampen. Van ééndaagse trainingsmomenten tot volledige sportweken inclusief lunchpakket en outfit – we bieden het allemaal aan!

Onze partners

Antwerpen

TS Events is bij uitstek dé organisatie om jouw kampioen een onvergetelijke stage te geven. De focus ligt op spelen, fair-play en het bevorderen van de volledige motoriek!

Charleroi

Partner worden van Garrincha Charleroi? Aarzel niet om ons te contacteren, we bespreken graag samen de mogelijkheden.

Sportkampen
Voetbal

Zoek je een uitdagende activiteit voor je kind tijdens de schoolvakanties, waarin spel en sport centraal staan?

Garrincha® organiseert – in samenwerking met externe partners – de leukste sportkampen voor kleine voetbalfans. Onze kampen zijn een totaalbeleving, waarin we de nadruk leggen op het ontwikkelen van de basisprincipes van voetbal in een stimulerende en vriendschappelijke omgeving. De kampen worden begeleid door gediplomeerde coaches.

Sportkampen padel

Zoek je een uitdagende activiteit voor je kind tijdens de schoolvakanties, waarin spel en sport centraal staan?

Garrincha® organiseert – in samenwerking met externe partners – de leukste sportkampen voor kleine padelito’s. Onze kampen zijn een totaalbeleving, waarin we de nadruk leggen op het ontwikkelen van de basistechnieken van padel in een stimulerende en vriendschappelijke omgeving. De kampen worden begeleid door gediplomeerde coaches.