Voetbal

competitie

Zin om met je ploeg op regelmatige basis de handschoen op te nemen tegen andere teams? Dan is de Garrincha Voetbalcompetitie iets voor jou! In een professionele omkadering speel je wekelijks op een vaste dag, een vast tijdstip en een vaste locatie tegen ploegen van een vergelijkbaar niveau.

Intensieve wedstrijden

De 5-a-side voetbalcompetitie van Garrincha staat synoniem voor spektakel, elke match is een waar doelpuntenfestijn. Deze variant wordt off-the-wall gespeeld en is naast een uitdagende competitie ook een goede wekelijkse training.

Geweldige en inclusieve vibe

Onze competities verwelkomen zowel de meest ervaren dribbelaars als rookies die tijdens een wekelijkse wedstrijd hun balvaardigheid willen aanscherpen. Achteraf is het altijd gezellig samenhokken voor een derde helft in de bar.

Video Replay

Onze velden zijn voorzien van camera’s die – op vraag – de wedstrijden kunnen opnemen. Alle matchen kunnen achteraf gratis worden herbekeken op het Youtubekanaal van jouw lokaal centrum of op de schermen in de bar.

Werking van onze competities

1.

Kies een vaste speeldag

Wij organiseren vrijwel dagelijks competities. Zo vind je altijd wel een moment dat past in de agenda van je team. Een dag gevonden die past? Contacteer je lokaal Garrincha centrum, zij helpen je graag verder met de opstart van de competitie.

2.

Kies een aangepast niveau

Onze competities zijn er voor alle niveaus en samenstellingen: gemengd, vrouwen, mannen, ervaren en beginner. Zin om met en tegen collega’s te spelen? We organiseren ook competities voor bedrijven!

3.

Game on!

Time to play! 10 tot 14 weken lang speel je wekelijks een wedstrijd tegen teams uit jouw competitie, met play-offs op het einde van het seizoen. Een wedstrijd duurt 45 minuten, een competitie speel je met minstens 6 teams.

4.

Win fantastische prijzen

De kampioenen van onze competities verdienen niet alleen een plekje op onze wall of fame, ze gaan ook naar huis met een trofee, medailles en Garrincha shirts. De winnaar krijgt bovendien €150 aan krediet in onze sportsbar!

Word een
Garrincha Referee

Zin om op een leuke en sportieve manier een centje bij te verdienen? Als scheidsrechter bij Garrincha fluit je wekelijks uitdagende wedstrijden! Contacteer ons en word een officiële Garrincha Ref!