Voetbal

tornooien

We organiseren het hele jaar door recreatieve tornooien voor volwassenen en gratis wedstrijddagen voor jeugdploegen. De jeugdtornooien vinden plaats tijdens de paas–, zomer– en kerstvakantie. Alle tornooien worden professioneel georganiseerd en zijn een ware voetbalbelevenis. In alle competities zijn er fantastische prijzen te winnen.

Voor iedereen

Onze tornooien zijn vrij toegankelijk voor alle doelgroepen: jong, oud, vrouwen, mannen, gemend, ervaren of beginner. Onze 5 vs 5 tornooien staan garant voor actie, doelpunten en véél spektakel.

Professionele omkadering

We maken er ons stokpaardje van om de organisatie vlekkeloos, strak en volgens schema te doen verlopen. Onze refs fluiten alsof ze in de Champions League staan en ook onze faciliteiten zijn van wereldklasse. Alle wedstrijdschema’s, uitslagen en standen kunnen live via onze website worden gevolgd.

Video Replay

Al onze velden zijn voorzien van camera’s die op vraag je wedstrijd kunnen opnemen. Je hebt net een wereldgoal binnen getrapt, of je wilt een discutabele fase herbekijken? Alle wedstrijden kan je eenvoudig herbekijken op het Youtube-kanaal van jouw lokaal Garrincha center.

Verloop van
een tornooi

1.

Stel je team samen

Onze tornooien speel je 5 tegen 5. Zorg er dus voor dat je minstens 5 spelers selecteert! Extra spelers om de bank te bemannen, zijn uiteraard ook toegestaan. Spelers kunnen tijdens het verloop van een tornooi niet tussen ploegen worden uitgewisseld.

2.

Kies een tornooi

We organiseren een divers aanbod aan tornooien, verspreid over de verschillende Garrincha Sport Centres. Zo neem je deel aan een wedstrijd die past bij het niveau van jouw ploeg. Klaar voor een uitdaging? Schrijf je team nu in!

3.

Game on!

Time to play! Met je ploeg speel je minstens 5 wedstrijden. Elk tornooi begint met een groepsfase waarin je tegen alle andere teams speelt. Daarna volgt de finale volgens het knock-outprincipe. Elk tornooi duurt maximaal één dag.

4.

Win fantastische prijzen

Voor alle deelnemers van onze jeugdtornooien voorzien we een leuk aandenken. De winnende ploeg van het jeugdtornooi gaat naar huis met een leuke teambuilding. Bij recreatieve tornooien voorzien we enkel voor de winnende ploeg een prijs.

Organiseer je eigen
tornooi

Plannen om je eigen tornooi of competitie op poten te zetten voor je vrienden, collega’s of je vereniging? Garrincha is de ideale partner om jouw idee te verwezenlijken. Contacteer ons, wij denken graag mee verder na.

Bedankt voor
je aanvraag!

Wij kijken er alvast naar uit om van jouw idee een onvergetelijke dag te maken. We contacteren je zo snel mogelijk om met de organisatie van je event van start te gaan.