Locatie

Antwerpen noord

GARRINCHA Antwerpen Noord is een ‘state of the art’ padel centrum met 6 indoor padel courts met een vrije hoogte van 11m. De terreinen zijn elke dag toegankelijk vanaf 06:00 via een geautomatiseerd toegangssysteem. GARRINCHA is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. Er is een grote parking beschikbaar tegenover het sportcentrum.

Antwerpen noord

6 padel courts

Bij GARRINCHA Antwerpen Noord speel je op de beste indoor padelvelden met een vrije hoogte van 11m. De velden zijn elke dag reserveerbaar vanaf 06:00 via Playtomic. Reserveer nu en speel in de best mogelijke omstandigheden. 

Get in touch!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op sociale media en wees op de hoogte van al onze nieuwe evenementen, kortingen, acties en vrije momenten!

openingsuren

NEW! PLAY ANYTIME

Vanaf 14/11 kan je elke dag van de week een padel terrein reserveren vanaf 06:00 via playtomic. Gebruik de code in jouw reservatie om de deur te openen. De lichten gaan automatisch aan. Buiten de openingsuren van de bar kan je geen racket huren. Ballen zijn te verkrijgen aan de automaat.

OPENINGSUREN BAR

Maandag - vrijdag: 16:00 - 00:00
Weekend: 10:00 - 00:00

OPENINGSUREN TERREINEN

Maandag - Zondag 06:00 – 00:00

Feestdagen

Geopend!

The crew

Kevin Silva Aguirre

CENTER MANAGER

Kevin acht het zijn persoonlijke missie om iedereen zich thuis te doen voelen bij Garrincha. Met zijn enthousiasme en liefde voor padel maakt hij van de bar de gezelligste plek van Antwerpen.

Gilles Peeters

regio MANAGER

Onze gedreven regio manager zorgt Gilles met zijn scherpe focus op een vlekkeloze werking voor een optimale sport- en werkervaring, zowel voor onze gewaardeerde klanten als het toegewijde personeel. Gilles’ inzet tilt niet alleen het team naar nieuwe hoogten, maar verzekert ook een soepele werking van GARRINCHA Antwerpen Zuid & Noord.