Locatie

Gent

GARRINCHA Gent is een ‘state of the art’ urban sports centrum met 2 outdoor en 7 indoor padel courts met een vrije hoogte van 11m. GARRINCHA is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. We hebben grote parking beschikbaar tegenover het sportcentrum.

Join our
messaging group

Kom erbij! Als lid van onze Whatsapp groep ontvang je de meest recente updates over onze evenementen rechtstreeks op je smartphone.

Gent

9 padel courts (7 indoor)

Bij GARRINCHA Gent speel je op de beste indoor padelvelden, beschut tegen weer en wind. Kies zélf wanneer je speelt! De terreinen hebben een vrije hoogte van 11m. De droom van elke padel speler!

3 pickleball courts

Bij GARRINCHA Gent heb 3 outdoor pickleball courts waar je deze razendpopulaire sport in de VS nu kan komen testen. Wedden dat jij ook binnenkort verslaafd bent?

Get in touch!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op sociale media en wees op de hoogte van al onze nieuwe evenementen, kortingen, acties en vrije momenten!

openingsuren

Andere uren zijn ook mogelijk mits aanvraag via gent@garrincha.be

Maandag – Vrijdag

10:00 – 00:00

Zaterdag – Zondag

08:00 – 00:00

Feestdagen

Geopend!

The crew

Daan hASEVOETS

CENTRUMVErANTWOORDELIJKE

Daan koestert een liefde voor horeca en is een organisatorisch genie. Rustig en beheerst maakt hij van GARRINCHA® Gent een goed geoliede machine, samen met de barverantwoordelijke.

Vincent Masquille

Event en marketing

“Iedereen verdien het om de beste beleving van voetbal of padel te krijgen”, dat is het credo van Vince. Zijn passie voor sport, beeld en taal maken hem de ideale persoon om collega’s en klanten te helpen.

Aankomende events

Locatie

Datum

Type sport

Ladies Beginner Padel Cup | 10/12 | FULLY BOOKED

Voor P50 tot P100 en/of niet-aangesloten vrouwen

Zaterdag 10 december 2022

Locatie

Datum

Type sport

Beginner Padel Cup | 18/12

Voor P50/P100 of niet-aangesloten beginnende spelers

Zondag 18 december

Bedankt voor
je
vraag!

Wij gaan onmiddellijk aan de slag om een gepast antwoord op je vraag te formuleren. Je kan spoedig een mailtje in je inbox verwachten met de gevraagde info!