Locatie

Gent

GARRINCHA Gent is een ‘state of the art’ urban sports centrum met 2 outdoor en 7 indoor padel courts met een vrije hoogte van 11m. GARRINCHA is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. We hebben grote parking beschikbaar tegenover het sportcentrum.

Gent

9 padel courts (7 indoor)

Bij GARRINCHA Gent speel je op de beste indoor padelvelden, beschut tegen weer en wind. Kies zélf wanneer je speelt! De terreinen hebben een vrije hoogte van 11m. De droom van elke padel speler!

3 pickleball courts

Bij GARRINCHA Gent heb 3 outdoor pickleball courts waar je deze razendpopulaire sport in de VS nu kan komen testen. Wedden dat jij ook binnenkort verslaafd bent?

Get in touch!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op sociale media en wees op de hoogte van al onze nieuwe evenementen, kortingen, acties en vrije momenten!

openingsuren SPORTSBAR

De velden zijn telkens al vroeger beschikbaar. Je kan al sporten in GARRINCHA Gent vanaf 06:00. Onderstaande uren zijn de openingsuren van de bar.

Maandag – DONDERDAG

10:00 – 00:00

VRIJDAG

11:00 – 00:00

Zaterdag – Zondag

10:00 – 00:00

Feestdagen

Geopend!

The crew

INO DE BACKKER

CENTER MANAGER

Ino koestert een liefde voor horeca en is een organisatorisch genie. Rustig en beheerst maakt hij van GARRINCHA® Gent een goed geoliede machine, samen met de bar manager natuurlijk.

Levi jansen

BAR MANAGER

Dat Levi de touwtjes in handen neemt tijdens de allerleukste evenementen, dat weet ondertussen iedereen. Met oog voor detail maakt Levi van elke avond een feest bij GARRINCHA® Gent.

Aankomende events

Locatie

Datum

Type sport

Padel Cups | Gent

For all levels

Throughout the year.