Locatie

Diegem

GARRINCHA en Pegasus Park bundelen de krachten en openen een ultramodern padel centrum op een prachtige locatie. Dit splinternieuwe centrum biedt padel liefhebbers van alle niveaus een unieke sportieve ervaring.

GARRINCHA Diegem is vlot bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de wagen. We hebben een grote parking beschikbaar naast het sportcentrum.

PEGASUS DIEGEM

11 padel courts

Bij GARRINCHA Pegasus Diegem speel je op de beste indoor padelvelden, beschut tegen weer en wind. Kies zélf wanneer je speelt! De terreinen hebben een vrije hoogte van 11m. De droom van elke padel speler! Schijnt het zonnetje? Dan kan je ook kiezen voor onze outdoor padel courts!

TAL VAN EVENEMENTEN

GARRINCHA en Pegasus Park zetten zich in voor het opbouwen van een hechte sportieve community. We organiseren niet alleen sportieve evenementen, zoals tornooien en competities, maar ook lessenreeksen, stages en kampen tijdens vakantieperiodes.

Get in touch!

SOCIAL MEDIA

Volg ons op sociale media en wees op de hoogte van al onze nieuwe evenementen, kortingen, acties en vrije momenten!

openingsuren

OPENINGSUREN BAR

Maandag - zondag: 10:00 - 00:00
Weekend: 10:00 - 00:00

OPENINGSUREN TERREINEN (VANAF OPENING)

Maandag - zondag 06:00 – 00:00

Feestdagen

Altijd geopend!

The crew

BEN JIJ DIT?

CENTRUMVErANTWOORDELIJKE

Heb jij een passie voor sport, organisatie en teamspirit? Dan ben jij misschien wel onze centrumverantwoordelijke van GARRINCHA Diegem.

We starten vanaf eind september 2023.
Zin om ons team te versterken?
Laat ‘t ons dan zeker weten!

Interesse? Ga dan naar: http://jobs.garrincha.be

BEN JIJ DIT?

VERANTWOORDELIJKE HORECA

Heb jij een passie voor horeca en wil jij iedereen zich thuis laten voelen bij GARRINCHA? Met jouw enthousiasme en liefde voor padel is het de bedoeling om van GARRINCHA de gezelligste plek van Diegem te maken.

Interesse? Ga dan naar: http://jobs.garrincha.be

Aankomende events