Skip links

Bubble voetbal

Bubble Voetbal

Wat is

Bubble voetbal?

Bubble voetbal is leuk én grappig! Het wordt 5vs5 gespeeld op een GARRINCHA® veld waarbij elke speler een opgeblazen bal aantrekt. Rennen, springen, vallen, rollen en botsen,… Kortom alles kan, alles mag! Dat maakt het een absolute funsport! Het is de ideale activiteit voor een teambuilding, vrijgezellen- of verjaardagsfeest.

bubble voetbal bij GARRINCHA®

Kenmerken

GARRINCHA® veld

Het wordt gespeeld op een GARRINCHA® veld. Het veld is omsloten door een boarding en netten.  De boarding mag tijdens het spel gebruikt worden. De netten zorgen ervoor dat de bal niet kan ontsnappen en daardoor binnen het veld blijft.

10 bubble ballen

Per GARRINCHA® veld voorzien we 10 bubble ballen. Er wordt dus 5vs5 gespeeld. Het spel is ultra fun maar ook zeer intensief. Je kan dus gerust met meer spelers reserveren en geregeld wisselen.

Ideaal voor

Het is de ideale activiteit voor een groep vrienden, collega’s of teamgenoten. Kortom perfect voor bedrijfsactiviteiten, verjaardagsfeesten, teambuildings of een vrijgezellenfeesten.

Enthousiaste begeleiders

De GARRINCHA® begeleider zorgt ervoor dat uw activiteit vlekkeloos verloopt. Er worden verschillende games and challenges gespeeld. Het is ook mogelijk om de activiteit te laten doorgaan zonder begeleider.

Video recording

Alle velden zijn voorzien van camera’s die de ganse activiteit kunnen opnemen. Ideaal om achteraf met een drankje alle grappige momenten te herbekijken in onze sportsbar. Je kan ze ook vinden op ons Youtube kanaal.

Interesse in deze activiteit?

Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.
We contacteren je terug binnen de 24 uur.