Bedrijven

Huur Garrincha


Garrincha® is te huur voor álle gelegenheden. Verjaardagen, recepties, vrijgezellen, netwerkavonden, teambuildings en zelfs expo’s, alles is mogelijk. Op zoek naar een locatie voor jouw product sampling? Onze 3000 wekelijkse sporters zijn het ideale testpubliek. Vertel ons jouw idee, ons ervaren team onderzoekt de mogelijkheden en neemt de organisatie op zich.

Dé locatie voor jouw
event!

Product sampling

Nood aan een divers testpubliek? Garrincha ontvangt wekelijks meer dan 3000 nieuwsgierige sporters waaraan je jouw nieuwste product kan voorstellen.

Photoshoot

Op zoek naar een verrassende locatie voor een productshoot of de presentatie van een nieuwe collectie? Onze kleurrijke velden en het industriële karakter van de panden zorgen voor een perfecte achtergrond!

Product lancering

Op zoek naar een inspirerende locatie om jouw product wereldkundig te maken? Bij Garrincha organiseer je een voorstelling in een frisse, jonge omgeving met professionele omkadering.

Netwerkevents

Bouw aan een waardevol netwerk tijdens een event op een onverwachte locatie. Lok je genodigden uit hun comfortzone in een unieke en sportieve setting.