padel

tornooien

GARRINCHA organiseert het hele jaar door recreatieve tornooien voor volwassenen en jeugdspelers van alle niveaus. Onze legendarische jeugdtornooien vinden plaats tijdens de paas–, zomer– en kerstvakantie. Alle tornooien worden professioneel omkaderd, in alle competities zijn er fantastische prijzen te winnen!

Voor iedereen

Onze tornooien zijn vrij toegankelijk voor alle doelgroepen: jong, oud, vrouwen, mannen, gemengd, ervaren of beginner. Padelwedstrijden bij GARRINCHA® staan garant voor actie, knappe rallies en véél spektakel.

Professionele omkadering

We maken er ons stokpaardje van om de organisatie vlekkeloos, strak en volgens schema te doen verlopen. Onze refs fluiten op het hoogste niveau en ook onze faciliteiten zijn van wereldklasse. Alle wedstrijdschema’s, uitslagen en standen kunnen live via onze website worden gevolgd.

Video Replay

Al onze velden zijn voorzien van camera’s die op vraag je wedstrijd kunnen opnemen. Je hebt net een waanzinnig punt gescoard, of je wilt een discutabele fase herbekijken? Alle wedstrijden kan je eenvoudig herbekijken op het Youtube-kanaal van jouw lokaal GARRINCHA® center.

Verloop van
een tornooi

1.

Kies je buddy

Onze padeltornooien speel je 2 vs 2. Je kiest dus maar beter een partner op wie je kan vertrouwen. Spelers kunnen tijdens het verloop van een toernooi niet tussen ploegen worden uitgewisseld.

2.

Kies een tornooi

We organiseren een divers aanbod aan tornooien, verspreid over de verschillende Garrincha Sport Centres. Zo neem je deel aan een wedstrijd die past bij jouw niveau. Klaar voor een uitdaging? Schrijf je team nu in!

3.

Game on!

Time to play! Met je ploeg speel je minstens 5 wedstrijden. Een tornooi begint met een groepsfase waarin je tegen alle andere teams speelt. Daarna volgt de finale volgens het knock-outprincipe. Elk toernooi duurt maximaal één dag.

4.

Win fantastische prijzen

Voor alle deelnemers van onze jeugdtornooien voorzien we een leuk aandenken. Bij recreatieve tornooien voorzien we enkel voor de winnende ploeg een prijs.

Aankomende events

Locatie

Datum

Type sport

Ladies Beginner Padel Cup | 10/12 | FULLY BOOKED

Voor P50 tot P100 en/of niet-aangesloten vrouwen

Zaterdag 10 december 2022

FAQ

Dat hangt af van het aantal deelnemende ploegen en hoever je geraakt in de knock-outfase, maar we zorgen ervoor dat elke ploeg minimaal 5 wedstrijden speelt.

Dat hangt af van het niveau van het toernooi. Op de inschrijvingspagina staat dit per toernooi aangegeven.

Laat 1 week voor de start van het tornooi weten dat je niet meer kan, dan word je inschrijvingsgeld nog teruggestort in de vorm van credits op je account. De credits kan je gebruiken voor een volgende reservatie of inschrijving.

Bedankt voor
je
vraag!

Wij gaan onmiddellijk aan de slag om een gepast antwoord op je vraag te formuleren. Je kan spoedig een mailtje in je inbox verwachten met de gevraagde info!