Skip links

Garrincha
Voetbaltornooien

Neem deel aan tornooi
Schema's & uitslagen

Garrincha

Voetbaltornooien

Neem deel aan tornooi
Schema's & uitslagen
Neem deel en speel voor de prijzen

GARRINCHA® voetbal tornooien?

We organiseren gans het jaar zowel recreatieve tornooien voor volwassenen als gratis tornooien voor jeugdploegen. De jeugdtornooien vinden plaats tijdens de paas-, zomer- en kerstvakantie. Onze tornooien worden professioneel georganiseerd en zijn een ware voetbalbelevenis. Voor alle tornooien zijn er fantastische prijzen te winnen.

Beschikbare tornooien.
Wat houdt een GARRINCHA® tornooi precies in?

De kenmerken

Competitieve of recreatieve tornooien

Er zijn GARRINCHA® tornooien voor alle doelgroepen: jong, oud, vrouw, man, gemengd, ervaren of beginner. Onze 5vs5 tornooien leveren echter altijd actie, doelpunten en veel spektakel op. De snelheid van uitvoering en vooral de inzet is van cruciaal belang.

Professioneel georganiseerd

Onze tornooien verlopen vlekkeloos, op tijd en volgens een strak schema. Onze refs zijn van hoog niveau en de faciliteiten van wereldklasse. Alle wedstrijdschema’s, uitslagen en standen kunnen live gevolgd worden via onze website.

Video replay

Alle velden zijn voorzien van camera’s die de ganse wedstrijd van jouw ploeg en tegenstander kan opnemen. Alle opnames kunnen achteraf gratis bekeken worden op het YouTube kanaal van jouw lokaal centrum. Het is een unieke tool om je team te verbeteren of gewoon om het plezier te delen met vrienden & familie!

Verbeter je skills

5v5 voetbal is het meest effectieve spel voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Kinderen leren sneller hun balvaardigheden, techniek, snelheid, oog voor doel, visie en het vermogen om te passen verbeteren.

Hoe werkt een GARRINCHA® tornooi?

Een GARRINCHA® tornooi

Verzamel 5 spelers

Onze tornooien worden 5vs5 gespeeld waardoor een deelname zeer toegankelijk is. Verzamel vijf vrienden of spelers van jouw team en beleef een onvergetelijke voetbaldag op een van onze professioneel georganiseerde tornooien.

Kies een tornooi

We organiseren een groot aantal tornooien in al onze voetbalcentra. Neem deel aan de tornooien die het beste bij het niveau van uw ploeg past en schrijf uw team in als u klaar bent voor de uitdaging!

Minimaal 5 wedstrijden

Elk team is verzekerd van minimaal 5 wedstrijden en speelt ongeveer evenveel wedstrijden. Elk tornooi start met een groepsfase, eindigt met een knock-out fase en vindt plaats op dezelfde dag.

Fantastische prijzen

We voorzien voor alle deelnemers en ploegen van jeugdtornooien een leuk aandenken. Winnaars van jeugdtornooien krijgen een teambuilding voor gans het team aangeboden. Bij recreatieve tornooien gaan enkel de winnaars aan de haal met de prijzen.

Bekijk beschikbare tornooien
Uw eigen event bij GARRINCHA®

Uw eigen tornooi

Indien je zelf een tornooi of competitie wenst te organiseren voor je club, bedrijf, vereniging of vrienden, aarzel dan niet om ons te contacteren. GARRINCHA® is de ideale locatie voor een gepersonaliseerd toptornooi.

Pic_GARRINCHA_eigentornooi

Interesse om deel te nemen aan een tornooi?

Wenst u nog meer informatie betreffende onze tornooien? Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. We contacteren je terug binnen de 24 uur.

GARRINCHA® tornooien

Waarom voor GARRINCHA® kiezen?

Prachtige accommodatie

Speel op onze sublieme voetbalvelden speciaal ontworpen voor 5-a-side voetbal. Geniet van onze propere kleedkamers, gezellige bar, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid vlakbij het centrum.

Kwalitatieve scheidsrechters

Onze refs zijn volledig gekwalificeerd, kennen het spel door en door en worden regelmatig getraind. We rekenen erop dat elk team fair play serieus neemt en elke beslissing respecteert.

Prijsuitreiking

De winnaars en de runners-up worden erkend tijdens een prijsuitreiking waarbij ze hun prijs in ontvangst nemen. De foto’s van de winnaars gaan online op onze sociale media.

Korte jeugdtornooien

Een jeugdtornooi duurt maximum 4 uur. De tornooien zijn kort maar krachtig en de wedstrijden volgen elkaar snel op waardoor de spelertjes altijd in beweging blijven met af en toe een pauze om te rusten.

De derde helft voor recreatieve ploegen

Niets beter dan na een dag vol inspanning en emoties te vieren met uw teamgenoten in onze sportsbar al kijkend naar uw hoogtepunten via onze video replay technologie.

Bekijk beschikbare tornooien
GARRINCHA® reglementen

Tornooi reglement

Klik op onderstaande knop alle reglementen en spelregels van de GARRINCHA® competities te raadplegen.

Lees het tornooi reglement
Op zoek naar een bijverdienste?

Word een GARRINCHA® referee

Ben je op zoek naar een sportieve en leuke bijverdienste en heb je geen schrik om de leiding te nemen? Neem contact en word een GARRINCHA® ref!

Contact us
Veel gestelde vragen over de GARRINCHA® tornooien

FAQ over GARRINCHA® tornooien

Dat hangt af van het aantal ploegen dat er meespelen, maar we zorgen er voor dat iedereen minstens 5 wedstrijden speelt of 60+ minuten voetbalt. We garanderen dat onze tornooien vlekkeloos en efficiënt verlopen.