Skip links


Voetbal academie

Beschikbare trainingen

Voetbal academie

Beschikbare trainingen
Wekelijkse trainingen, advanced masterclasses & after season training voor jongeren.

GARRINCHA® Academie

Op zoek naar een professionele voetbalschool die zich toelegt op het ontwikkelen van de basisprincipes van voetbal, techniek, coördinatie en discipline onder leiding van gediplomeerde coaches? Bij GARRINCHA® leggen we de nadruk op het vormen van de moderne voetballer waarin de functionele techniek en het stimuleren van de cognitieve vaardigheden centraal staan.

Beschikbare trainingen
GARRINCHA® Academie

Onze partners

Voetbalstages.be

Voetbalstages.be is onze partner te GARRINCHA® Antwerpen en biedt een fantastische kampen en een academie aan voor de jeugd. Bij interesse kan je best een kijkje nemen via de onderstaande knop.

KIPSTA

We zijn trots te kunnen meedelen dat KIPSTA vanaf het begin van GARRINCHA® onze voetbal partner is. Het merk van Decathlon is in stijle opmars en kan zich moeiteloos meten met de grote sportmerken.

Externe partners

GARRINCHA® is steeds op zoek naar external partners voor onze locaties. Geef je op regelmatige basis sportkampen en wil je dit professioneel organiseren op elite kunstgrasveldjes? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Interesse in de GARRINCHA® academie?

Wenst u nog meer informatie betreffende GARRINCHA® Academie? Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. We contacteren je terug binnen de 24 uur.