Skip links

Garrincha
Voetbalcompetitie

Neem deel aan een competitie
Resultaten & standen

Garrincha

Voetbalcompetitie

Neem deel aan een competitie
Resultaten & standen
Wat is een

GARRINCHA voetbalcompetitie?

Ben je met minimaal 5 vrienden en hebben jullie zin om wekelijks te spelen? Maar kom je niet aan 10 mensen om een wedstrijd te organiseren? Of wil je het wat competitiever aanpakken? Dan is de GARRINCHA® competitie iets voor jullie. Speel wekelijks, op dezelfde dag, op hetzelfde uur een steeds op dezelfde locatie in een professioneel georganiseerde competitie. GARRINCHA® competities bestaan uit verschillende reeksen en zijn geschikt voor alle spelniveaus. De ideale manier om uw vrije tijd sociaal en sportief in te vullen. En… daar blijft het niet bij! GARRINCHA® bied jouw team een gratis oefenuurtje om jouw ploegtactiek op punt te zetten. “JOIN THE GAME!”

Beschikbare competities
GARRINCHA® competities

Wedstrijden, uitslagen & standen

Klik op onderstaande knop om alle resultaten, standen en toekomstige wedstrijden van alle verschillende competities te raadplegen

Check de resultaten
Waarom een competitie bij GARRINCHA®?

De voordelen

Speel wekelijks op dezelfde dag op hetzelfde uur

Steeds dezelfde locatie

Gratis oefenuurtje bij inschrijving

Online schema's, uitslagen & rankings

Geëngageerde scheidsrechters

Betaal per wedstrijd

Wat houdt een GARRINCHA® competitie precies in?

De kenmerken van een voetbalcompetitie 

Intensieve wedstrijden

Onze 5v5 competities zijn snelle wedstrijden met veel actie en doelpunten. 5-a-side wordt off-the-wall gespeeld en garandeert een intense wekelijkse training.

Super atmosfeer

Onze competities zijn toegankelijk en geschikt voor de meest bekwame technische spelers, maar ook voor nieuwkomers. Na de wedstrijden verzamelt iedereen zich rond een drankje aan onze bar.

Video replay

Alle velden zijn voorzien van camera’s die de ganse wedstrijd van jouw ploeg en tegenstander kan opnemen. Alle opnames kunnen achteraf gratis bekeken worden op het YouTube kanaal van jouw lokaal centrum.

Hoe werkt een GARRINCHA® competitie?

Een GARRINCHA® voetbalcompetitie

Kies een vaste dag

We hebben bijna elke dag competities. Kies een dag die past in het schema van alle spelers van jouw team. Neem vervolgens contact op met onze collega’s van je lokaal GARRINCHA® centrum om de beschikbare competities te bekijken.

Kies een categorie/niveau

GARRINCHA® biedt niet alleen competities volgens niveau aan voor mannen, vrouwen en gemengde-teams, maar ook voor bedrijven. Het is mogelijk zelf een competitie aan te maken voor uw bedrijf.

Seizoen van 10-14 weken

Je team speelt elke week gedurende 10 tot 14 weken, inclusief de play-offs aan het einde van het seizoen. Elke wedstrijd duurt 45 minuten. Een competitie is mogelijk vanaf 6 teams.

Win prijzen

De winnaars van de competitie ontvangen een beker, medailles, GARRINCHA® shirts en een €150 krediet voor onze sportsbar.

Interesse om deel te nemen aan een competitie?

Wenst u nog meer informatie betreffende onze competities? Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. We contacteren je terug binnen de 24 uur.

GARRINCHA® competities

Waarom voor GARRINCHA® kiezen?

Altijd open!

Bij GARRINCHA® kan u elke dag, elk moment, 365 dagen lang voetballen. Bel ons om uw veld te reserveren of boek direct online.

Prachtige accommodatie

Speel op onze sublieme voetbalvelden speciaal ontworpen voor 5-a-side voetbal. Geniet van onze propere kleedkamers, gezellige bar, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid bij het centrum.

Gastvrijheid

We delen dezelfde passie: voetbal! Het is de bedoeling van de GARRINCHA Crew om u en uw teamgenoten een fantastische voetbalbeleving te bezorgen. We staat altijd paraat om u te helpen en om een praatje te slaan over deze prachtige sport.

De derde helft.

Kom ontspannen met je teamgenoten in onze gezellige sportsbar met een drankje of een hapje. Bekijk live voetbalwedstrijden, of nog beter: bekijk je eigen wedstrijd met onze video replay technologie.

Neem deel aan een competitie
GARRINCHA® reglementen

Het competitie reglement

Klik op de onderstaande knop om alle reglementen en spelregels van de GARRINCHA® competities te raadplegen.

Lees het competitie reglement
Op zoek naar een bijverdienste?

Word een GARRINCHA® referee

Ben je op zoek naar een sportieve en leuke bijverdienste en heb je geen schrik om de leiding te nemen? Neem contact en word een GARRINCHA® ref!

Contact us
Nog steeds een vraag over de GARRINCHA® competities?

FAQ over voetbalcompetities

Nee hoor, we hebben hesjes die één van de twee ploegen kan gebruiken om een duidelijk verschil te maken tussen de twee teams.

Er kan steeds doorlopend gewisseld worden tijdens de wedstrijd. Heb je meer dan 10 spelers maar wil je toch meespelen met de competitie? Dan kan je ook steeds 2 ploegen inschrijven.

Het spelschema wordt voor de start van het nieuwe seizoen opgemaakt en goedgekeurd door alle kapiteins. Bij forfaits betaalt de ploeg die niet komt opdagen wel hun wedstrijdkosten en verliezen ze de match met 0 – 5. Meerdere forfaits per seizoen kan leiden tot diskwalificatie.