Skip links


Voetbal Verjaardagsfeestjes

Reserveer een voetbalfeestje

Voetbal Verjaardagsfeestjes

Reserveer een voetbalfeestje
Een unieke belevenis

GARRINCHA® Voetbal Verjaardagsfeestjes?

Op zoek naar een unieke belevenis voor de jarige en zijn/haar vriendjes? De GARRINCHA® verjaardagsfeestjes zijn voor kinderen (vanaf 6 jaar) die gek zijn van voetbal! Bij GARRINCHA maken we van elk feestje een waar voetbalspektakel. Kies een tijdstip, een formule en wij regelen de rest. We voorzien uitnodigingen, een veldje om te voetballen, pannenkoeken en drankjes. De gold-formule voorziet een begeleider en een gepersonaliseerd truitje.

Reserveer een verjaardagsfeestje
Wat houdt een GARRINCHA® verjaardagsfeestje precies in?

Inbegrepen in alle formules

2 uur voetbalplezier

Voor elk verjaardagsfeestje voorzien we gedurende 2 uur een GARRINCHA® terrein. Daarvoor en daarna is het centrum doorlopend open en vrij toegankelijk voor alle klanten. Je mag dus komen en gaan wanneer jullie dat zelf willen.

Versierde verjaardagstafel

We voorzien voor elk verjaardagsfeestje een versierde verjaardagstafel voor de jarige en zijn/haar vriendjes. De tafel is reeds klaar voor de sportieve activiteit op het GARRINHA® veld start. Op elke tafel staat een naamkaartje zodat jullie de tafel snel kunnen terugvinden.

Pannenkoeken en drankjes

Na (of voor: op aanvraag) het sporten geven we aan alle kindjes 2 pannenkoeken en enkele flessen frisdrank. (volgens het aantal kindjes). We voorzien eveneens flessen water voor tijdens het sporten.

Video replay

Alle velden zijn voorzien van camera’s die het ganse verjaardagsfeestje kan opnemen. De ganse activiteit kan achteraf gratis bekeken worden op het YouTube kanaal van jouw lokaal centrum.

Uitnodigingen

Verjaardagsuitnodigingen kunnen hieronder gedownload worden, of zijn te verkrijgen in uw GARRINCHA® centrum tijdens de openingsuren.

Download

PlayStation FIFA 20

Naast het voetballen bieden we ongelimiteerd PlayStation FIFA 20 aan. Er zijn voldoende controllers aanwezig zodat iedereen af en toe kan spelen!

Ping Pong

Naast het voetballen en feesten bieden we ongelimiteerd ping pong aan. Er zijn voldoende paletten aanwezig en minstens twee tafels zodat iedereen genoeg kan spelen.

Personaliseer uw feestje

Voeg een extraatje toe aan uw verjaardagsfeestje. Medailles voor alle kindjes, een beker voor de jarige, een GARRINCHA bal en hot-dogs ipv pannenkoeken behoren tot de mogelijkheden.

Reserveer een verjaardagsfeestje

Voetbal en feestjes. De perfecte combinatie!

Wat houden de GARRINCHA® verjaardagsformules precies in?

GARRINCHA® Verjaardagsformules

Silver formule

 • Alle basis opties hierboven vermeld
 • 2 uur GARRINCHA® veld zonder begeleider
 • In deze formule vallen de kinderen onder de begeleiding en verantwoordelijkheid van de ouders

Gold formule

 • Alle basis opties hierboven vermeld
 • 2 uur GARRINCHA veld met begeleider. Geen zorgen voor de ouders! Bij de GOLD formule organiseert onze professioneel getrainde begeleider wedstrijdjes, tornooitjes, crossbar challenges, penalty shoot-outs en tal van andere leuke spelletjes
 • Aftrap van het feestje op de Champions League hymne
 • Gepersonaliseerd voetbalshirt (met naam en rugnummer) voor de jarige

Bubble formule

 • Alle basis opties hierboven vermeld
 • 1 uur Bubble voetbal
 • 1 uur GARRINCHA® voetbal
 • 2 uur GARRINCHA® veldbegeleider
GARRINCHA® verjaardagsfeestje

Waarom voor GARRINCHA® kiezen?

Enthousiaste begeleiders

Geen zorgen voor de ouders! Bij de Gold & Bubble formule organiseren onze professioneel getrainde begeleiders wedstrijdjes, tornooitjes, challenges, penalty shoot-outs en en tal van andere leuke spelletjes. Terwijl kunnen de ouders en supporters relaxen in onze trendy bar.

Gepersonaliseerd verjaardagsshirt

Bij de Gold en Bubble formule voorzien we een gepersonaliseerd verjaardagsshirt voor de jarige waarbij de naam en de leeftijd van de jarige op het shirt geprint staat. Een uniek geschenk en bovendien een fantastisch aandenken.

Gastvrijheid

We delen dezelfde passie: voetbal! Het is de bedoeling van de GARRINCHA Crew om uw jarige en zijn/haar vriendjes een fantastische feestje te bezorgen. We staan altijd paraat om u te helpen en kijken er naar uit jouw jarige een schitterende verjaardag te wensen.

Gezellige sportsbar

Kom ontspannen met de ouders in onze gezellige sportsbar met een drankje of een hapje. Onze bar heeft rechtstreeks zicht op de terreinen zodat u gemakkelijk alle kindjes enthousiast aan het werk kan zien.

Prachtige accommodatie

Speel op onze sublieme voetbalvelden speciaal ontworpen voor 5-a-side voetbal. Geniet van onze propere kleedkamers, gezellige bar, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid bij het centrum.

Reserveer een verjaardagsfeestje

Interesse om het verjaardagsfeestje van uw jarige bij GARRINCHA® te organiseren?

Wenst u nog meer informatie betreffende onze verjaardagsformules? Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. We contacteren je terug binnen de 24 uur.

Nog steeds een vraag over de GARRINCHA® verjaardagsfeestjes?

FAQ over verjaardagsfeestjes

Nee hoor, dit is slechts de periode dat de kids op het voetbalveldje kunnen sporten. Er is nog ruim genoeg tijd om na (of voor op aanvraag) het feestje te ontspannen in onze bar met pannenkoeken, drankjes en FIFA.

De meeste ouders schrijven op de uitnodigingen dat de kids 15 minuten op voorhand moeten aankomen en dat het feestje één uur eindigt na het einde van het gekozen tijdslot.

Alle schoeisel is toegelaten behalve schoenen met ijzeren noppen. De meeste kids spelen met gewone sportschoenen, maar ook voetbal schoenen met noppen of zaalvoetbalschoenen zijn toegelaten. Idealiter speel je met multistuds op onze kunstgrasveldjes.

Nee hoor, op zich is er geen minimum aantal om een voetbalfeestje te organiseren. Onze veldjes zijn ontworpen voor 5vs5 maar dat betekent niet dat er met meer of minder kids niet gevoetbald kan worden. Weet wel dat je steeds het minimum van 10 kids per feestje betaalt, ook al neem je slechts 8 kindjes mee. Onze veldjes zijn zeker klein genoeg om ook met minder kindjes een leuke voetbalervaring te hebben.

Natuurlijk niet, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Van zodra je aan 16 bevestigingen zit, reserveren we automatisch een tweede veldje voor het verjaardagsfeestje zodat er een mini tornooitje gespeeld kan worden. De prijs van het extra veldje zal inbegrepen zijn in de extra prijs die je betaalt per kindje. Eveneens zal er een tweede animator bij komen die het feestje mooi begeleidt.