Skip links

Garrincha
Sportkampen

Beschikbare kampen

Garrincha

Sportkampen

Beschikbare kampen
Tijdens de vakanties

GARRINCHA® Sportkampen

Op zoek naar een sportieve bezigheid voor uw kindje tijdens de schoolvakanties? Samen met externe partners organiseert GARRINCHA® allesomvattende sportkampen met de nadruk op het ontwikkelen van de basisprincipes van voetbal, techniek, spelplezier en fair-play onder begeleiding van gediplomeerde coaches.

Beschikbare kampen
GARRINCHA®

Onze externe partners

Voetbalstages.be

Voetbalstages.be is onze partner te GARRINCHA® Antwerpen en biedt fantastische kampen en een academie aan voor de jeugd. Bij interesse kan je best een kijkje nemen via de onderstaande knop.

KIPSTA

We zijn trots te kunnen meedelen dat KIPSTA vanaf het begin van GARRINCHA® onze voetbal partner is. Het merk van Decathlon is in stijle opmars en kan zich moeiteloos meten met de grote sportmerken.

Externe partners

GARRINCHA® is steeds op zoek naar external partners voor onze locaties. Geef je op regelmatige basis kampen en wil je dit professioneel organiseren op elite kunstgrasveldjes? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Interesse in de kamp bij GARRINCHA®?

Wenst u nog meer informatie betreffende onze sportkampen bij GARRINCHA®? Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier. We contacteren je terug binnen de 24 uur.