Skip links

Padel terrein huren
Padel terrein huren

Huur een terrein

Padel terrein huren

Padel terrein huren

Huur een terrein
terreinverhuur

GARRINCHA® Padel terrein huren

Huur per uur

Een padel terrein kan je huren vanaf 1 uur. Daarna kan per half uur extra bij gereserveerd worden.

Huur material

Heb je geen racket of ballen? Geen nood! Bij GARRINCHA® kan je een racket huren aan €2,00 tot €4,00 per sessie per persoon. Ballen kunnen aangekocht worden per koker van 3 ballen. Het huren of kopen van materiaal kan niet met je credits.

Piek- en daluren

We hanteren piek- en daluren. Onze piekuren zijn tussen 18:00 – 00:00 en tijdens het ganse weekend. Alle andere uren zijn daluren.

Betaal online of ter plaatse

Een reservatie kan je snel online betalen of ter plaatse voor de aanvang van je wedstrijd afrekenen aan de balie.

Prepaid credits

Wens je goedkoper te spelen dan de standaard tarieven? Of wil je snel en gemakkelijk reserveren voor je ploeg? Zie hieronder voor meer informatie.
Credits kan je enkel gebruiken olm te reserveren en niet om consumpties of huurmateriaal mee aan te schaffen.

Check beschikbaarheden
In minder dan 1 minuut

Hoe huur ik een GARRINCHA® padel terrein?

Huur een terrein
Speel goedkoper en reserveer flexibel

GARRINCHA® Prepaid credits

Speel je op regelmatige basis en wens je te genieten van goedkopere tarieven (tot wel 30%) bij het huren van je terrein? Dan is een prepaid formule iets voor jullie. Bij het aankopen van één van onze vier formules krijg je extra kredieten waardoor de prijs per terrein daalt.

Voordelen prepaid formules:

Speel goedkoper

Bij het aankopen van een bepaald aantal kredieten geven we je vervolgens extra kredieten (bonus). Hoe hoger het bedrag hoe meer extra kredieten je krijgt. Het totaal van je aangekochte kredieten en  je bonus zorgt ervoor dat de prijs per veld goedkoper wordt.

Betaal enkel wat je nodig hebt

Geen dure maandelijkse abonnementen die je nooit optimaal gebruikt. De prepaid kredieten blijven geldig. Kies een formule die past bij je frequentie en je groep.

Ideaal voor groepen

Onze formules zijn ideaal voor een groep vrienden of een ploeg die op regelmatige basis speelt. Eenmaal de formule is aangekocht hoef je nooit meer als kapitein het geld samen te krijgen. Zo is alles mooi geregeld op voorhand.

Makkelijk online beheer

Beheer al je kredieten en je reservaties online. Je hoeft bovendien niet meer te rekenen bij het maken van een reservatie waardoor je zeer snel een terrein kan vastleggen. Het is eveneens mogelijk om meerdere terreinen vast te leggen op dezelfde dag of over verschillende dagen.

Onze prepaid formules:

Prepaid 15 Formule
 • Betaal €250
 • Krijg 15% extra
 • Krijg in totaal €287,50
 • Prijs per terrein piek €27,8 (ipv €32)
 • Prijs per terrein dal €20,9 (ipv €24)
Prepaid 25 Formule
 • Betaal €500
 • Krijg 25% extra
 • Krijg in totaal €625,00
 • Prijs per terrein piek €25,6 (ipv €32)
 • Prijs per terrein dal €19,2 (ipv €24)
Prepaid 35 Formule
 • Betaal €750
 • Krijg 35% extra
 • Krijg in totaal €1012,50
 • Prijs per terrein piek €23,7 (ipv €32)
 • Prijs per terrein dal €17,8 (ipv €24)
Prepaid 45 Formule
 • Betaal €1000
 • Krijg 45% extra
 • Krijg in totaal €1450
 • Prijs per terrein piek €22,1 (ipv €32)
 • Prijs per terrein dal €16,6 (ipv €24)

Interesse in een prepaid package?

Dan kan u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.
We contacteren je terug binnen de 24 uur.

terreinverhuur

Waarom voor GARRINCHA® kiezen?

Altijd open!

Bij GARRINCHA® kan u elke dag, elk moment, 365 dagen lang padellen. Bel ons om uw terrein te reserveren of boek direct online.

Prachtige accommodatie

Speel op onze elite velden speciaal ontworpen voor de beste padelwedstrijden. Geniet van onze propere kleedkamers, gezellige bar, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid vlakbij het centrum.

Gastvrijheid

We delen dezelfde passie: padel! Het is de bedoeling van de GARRINCHA Crew om u en uw teamgenoten een fantastische padel-beleving te bezorgen. We staan altijd paraat om u te helpen en om een praatje te slaan over de snelst groeiende sport van België.

De derde helft

Kom ontspannen met je teamgenoten in onze gezellige sportsbar met een drankje of een hapje. Bekijk live padel matches, of nog beter: bekijk jezelf met onze video replay technologie.

Veel gestelde vragen over terreinverhuur

FAQ over terreinverhuur

We hebben steeds rackets en ballen te huur aan het onthaal. We verhuren rackets en ballen aan 2,00 – 4,00 EUR per racket/sessie. We verkopen nieuwe ballen aan 5,00 – 6,00 EUR per tube van 3 ballen. Wil je een eigen racket kopen? Dat kan ook! Spreek je barman aan aan het onthaal en hij helpt je met plezier verder.

Zin om je padel skills te verbeteren? Neem dan zeker contact op met onze padelschool ChiKita. Neem een kijkje op www.garrincha.be/padel-lessen om je eerste padel lessen vast te leggen.

Een officiële wedstrijd zal altijd gespeeld worden met 4 personen. Toch kan je zeker komen oefenen met 2 personen. We merken dat veel spelers komen oefenen met 2, zeker wanneer je een bepaalde slag wilt oefenen bijvoorbeeld.

Je vindt alvast de belangrijkste regels op onze website via Padel > Wat is padel. Wil je meer info kan je je steeds wenden aan het barpersoneel aan het onthaal, ze helpen je met plezier verder.